Känner mig redo.

Känner mig redo för att börja på min efterlängtade sport. Berättar gärna någon annan gång för er, men nu när jag fått i gång ett bra spår på livet och skolgång så vet jag att jag kan börja, äntligen! När jag körde "prova på" så älskade jag det, måste ta tag i det här strax känner jag! 

Inte min vecka...

Min vecka har varit sådär, mycket att tänka på när det gäller skolan, svårt med matten. Men äsch det är väll bara och bita ihop och göra det bästa av situationen. 

Det kommer alltid nya veckor och nya tag! 

Har inte orkat blogga, tyvärr. Har haft mycket för mig. ♥

Typiskt mig












Måndagen är här igen.

Ny vecka, ny start. Det känns som att denna vecka kommer att bli bra, speciellt med studierna. Har längtat efter vampire D. Måste hem och kolla alla avsnitt!! 

Helgen har varit bra, goda middagar och mysiga människor, lite alkohol på det också, det var trotts allt Alex/nattas inflyttningsfest. 

Mitt ny färgade hår. 

Torsdag

Exakt så här kände jag mig i morse, ville skjuta mig själv. 




Måndag

Jag funderar om jag ska sova hos mitt hjärta idag eller någon annan dag i veckan? 

Vi har nästan inte haft egentid. Känns sådär ibland. Ibland vill man bara vara och inte behöva kunna resa sig upp och bara få ligga och kramas i timmar ❤️ 

Aka strax ta och kliva upp från "vår" säng och bege mig till skolan, jag tar 09:58 bussen så att jag hinner vara i tid till skolan som börjar 11:00 







Upp & hoppa!

Hej mina älsklingar! 

Har gjort rätt mycket saker i helgen, inga bilder togs... Mina batterier var typ på 10% hela tiden så tyvärr inga bilder. 

Har bara myst med massa människor, vi avslutade med en hemköpt middag! Jag tryckte i mig sushi innan pasta rätten haha. 




-




Bästa låtsas mamma




Min middag

Idag fick det bli kycklingfilé med Klyftpotatis och god sås och champinjoner. Jag tillagade inte maten fast det var min matdag idag egentligen. Kände mig inte bra, pratade med baby i telefon. Det blev ett långt samtal. Eftersom jag inte lagade maten fick det bli att plocka in disken och diska. Efter det gjorde jag choklad bollar, helt okej. Åt en halv liten boll (icke sötsaker på vardag) 




Sakta men säkert

Åkt på en förkylning. Varit snuvig sen i helgen, nu kom den riktiga förkylningen. Fu*k. 

Aja vad ska man göra? Dricka massa te, vila, vila, vila, sova, göra en bomb nyttig smootie. 

Har ni fler tips på vad man kan göra så att en förkylning snabbare ska gå över? Skriv gärna något och lämna i kommentars fälten! ❤️❤️❤️






Hard work work work

Precis klar med träningen, frågan är vad som händer nu. Tror att jag åker hem faktiskt! 


On my way

På G till gymmet nu, igår tränade jag rumpa & lår, känns som att det behövs. Idag kör jag nog armar och rygg. Uppvärmning och avslutning på bandet! 


Gymmet i Norge. Saknar stället enormt! 

Godmorgon!

Det är skola som gäller, slutar 12:00 idag. Ska iväg & träna sedan kanske träffa en kompis ❤️ 

Man känner att vecka börjar ta slut.. 




Vintern är magisk

Jag tycker att vintern är magisk, alla lampor/belysningar, allt glittrar till och med snöflingorna! Man får hålla extra hand i hand och ha varma drycker i hand samtidigt, ta en fika inne i stan. Känslan när man "lindar" av den 2 och en halv meters långa halsduken och slår sig ned vid ett fika bord med sinna vänner/pojkvänn ❤️ 


Sist så gick jag och baby på julmarknad, sedan tillbringade vi oss en hel dag på Skansen och gick runt på julmarknader där också, vi åkte iväg till Bålänge för att åka skidor & snowboard. Vi har tagit vackra promenader och så har vi åkt till Dalarna och sett den vackra naturen täck av snö. Det är en liten del av vad vi gjorde förra vintern. Få se hur denna vintern blir, jag tror att den kommer bli super! Vi planerar att hitta på någonting bara vi under jul lovet. Har lite planer till oss men men vi får se om hälsan och allt annat tillåter de roliga! Man får hoppas på det bästa och hålla tummarna för förkylningar! 




ÄLSKLING

Stora bokstäver ska det vara, kärleken betyder så enormt! Jag pratade med baby i 50 min, jag tror aldrig vi har skrattat så mycket via telefonen, den där personkemin har ökat för oss känner jag. Jag skrattade så pass mycket så jag inte fick luft eller ord. Tillslut lät jag som en gris. Nöff nöff. 



Vi ses ändå snart igen, men tänk att någon kan betyda så mycket så man har behov av att höra varandras röster? Det har gått typ 1/2 dagar och jag vill redan att han ska vara under mitt täcke och dela samma värme. Satan va kärleken är stark. Något som jag gärna delar med mig av på bloggen. För detta är något som får mig glad. Och för att spola tillbaka till inläggen och kunna säga "kommer du ihåg dehär? Den dagen..."  

Det är faktiskt skönt att äga en blogg måste jag ändå säga! 




Usel bild

Dricker kvälls te & tittar på film! Dålig kvalle på bilden men men, hur som haver, ska slappa ett tag till sedan blir det sängs! ❤️ 




Räknar ner dagarna

Jag längtar så mycket så att det skrämmer mig lite. Jag är rädd för vad som väntar mig när jag vaknat upp efter 4timmars nedsövning. Jag har träffat på kirurgerna & ett ANTAL läkare som ska vara med mig från början till slut. 

Det är mindre än 1år kvar vilket är stort för mig... Det är drygt 6/7 månader kvar. Omg. Jag vill bara att det ska ske nu nu, haha samtidigt som jag är super rädd! 




Gym

Hejsan! Allting gick bra idag i skolan, de första mötet jag hade idag gick bra, efter det tränare jag på gymmet i cirka 1h därefter gick jag tillbaka till skolan för att gå på utvecklingssamtal, det gick bra kan jag meddela er om! 

Det känns skönt & tryggt nu. Skolan rullar på mer än det någonsin gjort! 



LOVE


❤️
❤️



2 lektioner

Har bara 2 lektioner imorgon känns rätt så skönt!!! Slutar 12:00 imorgon och på onsdag. Efter skolans slut 11:00 så ska jag iväg på ett ärende och luncha med en kvinna. Efter det har jag utvecklingssamtal, efter det ska jag gymma! 

Hämtade ut mina glasögon, kändes superskönt. Äntligen ser jag? Typ. 

Snackade med Jossan idag vi pratade i timmar alltså!! Det var otroligt skönt och väldigt lättande efteråt. Sjukt att en människa kan betyda väldigt mycket. Bara de lilla gör mig glad! ❤️



Hem ljuva hem

Äntligen hemma efter en skoldag! 

Imorgon blir det skola som vanligt, ska hämta ut mina glasögon och köpa lite annat senare 



fredag morgon.

Godmorgon kära läsare! 

Jag sitter på pendeltåget nu på väg till skolan. Hade ingen svenska idag, börjar 10:30 hur skönt som helst. Lite sovmorgon kan faktiskt göra mycket! Det är fredag!! Tagga till. Ska hem & städa sedan vet jag inte, vet bara att jag ska träffa älsklingen idag. 

Sitter för övrigt och lyssnar på Ken ring. Gud evigheters evigheter sedan som man lyssnade på honom. Han är bäst, hans texter ❤️




Nya glajjor!

Nya glasögon är nu beställda. Min syn hade förvärrats sen sist, vilket kändes trist! De kommer om cirka 2 veckor!


Ärligt är så sugen att färga håret brunt nu/ljus fast ändå mörkt. Får se om man får ett godkännande av killen..? 


Optiken.

Hade prov, i matte. Gick sådär. Ni vet hur jag och matten inte alls går ihop. 

Ska snart bege mig hem och åka tillsammans med min låtsas mamma till optiken. Ska göra en till synundersökning & sedan ska jag fixa glas ögon igen, berättade jag för er att mina andra blev bestulna? Seriöst. 


Vill färga håret igen också! Får fundera lite mer över det, sedan ta beslut! 

Cyah

Tränings Ispiration

DRÖM KROPP










 

Jag dödar människor i mina tankar.

Jag är tacksam för den jag är. Jag älskar mig själv, jag älskar mitt hår, jag älskar min egna vikt, jag är tacksam för min tandställning som har givit mig ett helvete i för många månader nu, men resultatet vill ni alla ha. Raka tänder. Yes bitches. 

Jag är född Envis, jag kan inget annat än att älska mig själv månen och tillbaka. 


FORTSÄTT SIMMA FIRREN!
 

Matfanatiker

Jag minns för några år sedan, då jag hade ät störningar. Jag åt nästan ingenting och när det var något som jag åt var det i lite mängder. Jag har haft en tuff tid men det kommer jag inte prata om med er. 

För ganska många månader sedan slutade jag äta, jag gick in i en depression och hade ingen aptit alls. 

Men nu idag, här och nu så äter jag som en gris, det är helt sjukt vad jag egentligen älskar mat. Jag gillar alla möjliga sorters mat, det är jag glad över idag. Jag är ändå rätt smal än sålänge tack vare mammas gener. Men vem vet om 2 år då kanske man är smäll fet om man tror att man kan trycka i sig vad som helst? 




Halloween 2013

Det blev lite halloween friande igår. Jag trodde fel 2 gånger, för det första så var festen på lördagen inte på fredagen. För det andra kom det ite 30 pers jag skulle skriva runt 20 personer!! 

Alla kom inte men vi blev ett stort gäng ändå! Minns att det blev 21 pers på festen (sorry om jag glömmer någon?) 

Fler bilder kommer när det laddas upp på Facebook! Men än sålänge har jag lite foton! 

















GODMORGON

morgonen började bra vaknade upp bredvid min prins. Vi låg och drog oss en stund! Satte mig på datan för T är så snäll och laddade ner the Sims 2 haha fyfan va längesedan det var att spela the Sims! 

Uppdaterar mer senare