Halloween firande!

Imorgon blir det halloween firande med nästan 30 personer. Det ska bli grymt kul! Lägger upp bilder på det när jag kan och har tid! 

Beställde ett par linser satte in dom så att ni kinde få en smygtitt! 

Cyah

NEW in!

Denna skönhet är i från ZARA vill ni ha den så finns den tyvärr inte kvar i Sverige.. Kostar 1000:- fick den för 250:- av en tjej jag nu känner ❤️ 

So fab!! 



NEW IN!

Köpte en klänning för ett par veckor sedan, hade på mig denna på min födelsedags middag! Köpt på salt 899:- finns nog inte kvar tror jag... 




Taco middag!

Min älskling har kommit hem & vi har varit ute på upptäcksfärd. Imorgon bestämmer jag mig för att träffa mina favorit ungar, sedan ska jag springa och göra ärende! Sedan hem till killen igen. 

Idag ska det bli tacos, var nere på Coop och handlade rätt mycket mat! Igår lagade jag spagetti och köttfärssås, får se vad det blir till middag imorgon? 

Förkylning

Hej bloggen! Jag har tyvärr åkt på en förkylning vilket betyder inge ork. 

Fredagen då jag firade min födelsedag var bäst. Underbara människor som kom. ❤️ 

Lör-sön va också bra! Har gjort en massa därför har jag inte kunnat blogga, dessutom lov! Det har varit fullrulle hela tiden så knappt haft tid att ge mig själv en skön dusch! 

Söndags åkte jag på en förkylning, den hänger kvar idag med.. Fast känner mig bättre redan nu faktiskt. Knack i trä! 

Ska städa babys lägenhet och fixa och dona, ska hoppa in i duschen och sminka mig ska nämligen hämtad upp av matte. Vi ska leta en grej till födelsedags barnet Jennifer A. Tur att hon inte läser min blogg. Sedan åker jag hem för att laga tacos till min fina kille! Saknar honom om dagarna när jag springer runt i hans lägenhet! 

HELA 17 ÅR OM ETT PAR TIMMAR!

Om ett par timmar så fyller jag hela 17 år, det ska firas i alla möjliga sätt. 

Idag (Imorgon typ)
På morgonen 08:30 är det uppvakning, mina "föräldrar & syskon" kommer och firar mig med frukost och god dryck och presenter.

Efter skolan ska jag till gymmet med Melina efter gymmet ska jag in till stan för att möta upp Nadya H & Alicia dessa skönheter ska överaska mig med någonting, gullungar. Nadya ska bjuda mig på fin sushi i stan klockan 18:00

När jag kommer hem ska det förberedas mer att städa rent mitt rum och planera mer med min middag, kanske ska till baby också, men fårse vad jag hinner med. 

Torsdag (meningslös dag) händer nada, förutom träna? och skolan. 

FREDAG ska jag ha födelsedags middag hemma hos mig, sedan ska vi som firar mig dra vidare till Killen och festa lite smått. 

LÄNGTAR! 
 

Blogg PAUS!!

Hej mina älskade läsare, ledsen att behöva göra ett litet blogg paus. 
Nu är jag igång igen & har haft för mig rätt så mycket faktiskt, från att vara med vänner till att vara med killen, hans vänner och lite party och många myskvällar med killens och hans grannar, fixat naglarna i en salong, shoppat en del osv.. Skolan såklart, gjort en del prov, ligger efter i matte vilken nyhet va? 

 

Spel sedan sova

Nu ska jag spela mitt absoluta bästa favorit spel hay day & candy cruch! Sedan blir det sova! 




Mat

Igår var jag iväg med Tim, Mattias & Jennifer A för att gå på middag hos Tim och Alex mamma, där var såklart Alex & natta. Kul och träffa dem och alla tillsammans, vi alla kikade lite på kostymer inför maskerad festen i november. Sjukt hur snabbt tiden går, snart fyller jag år. Jag orkar inte ens med det. Haha. 1år kvar tills 18, tufft skit, eller? Haha. 

Efter att vi käkade middag hos T&A's mamma så åkte jag, T, Mattias och Jennifer A till Coop och handlade en massa gott, jag köpte en hel tappas bricka till mig själv. 

Kvällen avslutades med lite alkohol och sköna människor som fick mig att le, T fick mig att känna mig varm. ❤️




Godmorgon lördag

Igår lagade jag tacos till min gos. 

Imorse lagade jag pannkakor till frukost, vi vaknade vid 09:00 och låg bara och drog oss, hur underbart som helst. Idag ska vi förmodligen ut och handla någon medicin till T på Apoteket. Sedan vet jag inte vad som mer väntar denna dag. 


Fredag

Jag har längtat till fredag. Igår sov jag över hos Melina med dessi. Vi hade rätt så kul, men för det mesta så det mysigt! 

Snart ska jag iväg till min gos, har längtat efter honom också. Hård vecka i skolan.. ❤️ Hoppas allt är bra med er? Med mig är det bara bra! 


Sminkat klart mig nu, detta är resultatet! 

Motivation

Steget för att närma mig mitt mål:

♥ Icke sötsaker på vardagar t.ex godis, bakelser, läsk, chips & glass. ÄNDAST GODSAKER på Fre, lör & sön.
- alltså jag har en tendens till att äta hur mycket som helst, har kollat mig på vågen nyligen & jag har gått upp 3kg bara sådär, eller egentligen inte "bara sådär" utan av det jag trycker i mig. Jag är absolut inte tjock, tvärttom jag är smal som en pinne. MEN i längden och ju äldre jag blir kommer jag förr eller senare drabbas, så det e bar att lägga ned detta. 

♥ Icke röka överhuvudtaget
- händer att jag på 1 vecka tar 1 cigg & får ångest så fort ciggen tar slut, alltså kom igen. Äcklig lukt, fula tänder, cancer framkallande. Dålig hy och framför allt DÅLIG KONDIS! Jag klarade 6 mån från att vara rökfri, nu ska jag kämpa med att vara rökfri ända in till graven. Seriöst nackdelar med rökning = PENGAR FÖRSVINNER. Fördel med rökning = du är gott om medveten att du kommer bli ful, och ruttna sakta. NEJ MARIA INGA 1 CIGG 1 GÅNG I VECKAN, SLUTA HELT IDIOT, DU KOMMER TACKA DIG SJÄLV I SLUTÄNDAN BITCH. 

♥ Gå så ofta som jag kan till gymmet 
- Jag taggar gärna direkt efter skolan till gymmet när tid rymmer, Tis, ons, tors & fredag. Kanske kan försöka klämma in måndagen också. Mån-Fre var min tränings schema förrut när jag tränade hela tiden på world class. Sedan tog jag ett låååångt pause ifrån gymmet. MEN NU ÄR JAG IGÅNG IGEN!! 

♥ Strecha mycket! 
- Strecha extra mycket på gymmet eller när jag är ute och springer! 

♥ Dricka mycket vatten
- Alltså shit vad sämst jag är på att dricka vatten, inte konstigt att mer finnar uppstår mer och mer nu. Buhu. Måste börja dricka vatten VARJE DAG. 

♥ Göra ett eget schema, planering. 
- Viktigt att hålla koll på min vardag/träning annars mår jag inte bra mentalt. Man måste alltid planera lite vardag i livet annars blir det "oj juste denna läxa hade vi ju tills idag" A ni hajjar grejen. Sätta gränser och stänga av datorn/mobilen under studierna! 

♥ SÖMN
- Prio 1, sömn. Har haft det svårt nu i veckan, kanske märks med tanke på tiden av denna inlägg? Men jag kommer komma igång med den också lovar! 

ÖNSKA MIG LYCKA TILL ♥
 


Gymmet dirr!

 
Imorgon kör vi skola, efter det blir det direkt träning. Jag trivs jätte bra på mitt nya gym, känns som att det rullar på sakta & fint, min kompis Linda fick ta en "före" bild på mig, efter att det har gått ett tag då jag märker/känner förändringar kommer jag fota mina resultat, sedan lägga ut när jag känner mig relativt nöjd! 
 

Jag känner att jag mår bättre när jag tränar! Finns inget roligare, man bara släpper ut all energi som man vill skaka loss. Man kan säga att jag började serisöst i tisdags, ska planera ihop ett litet eget schema till mig. Önska mig lycka till nudå!  ♥

Ps: kommer skapa en kategori "träning" så ni kommer att kunna följa & se mina resultat! 
 

-

Saknar min gos. Vill bara lägga mig bredvid honom varje kväll, vakna upp med honom varje morgon. 




SVAR PÅ KOMMENTAR!




- Äntligen någon som vågar GE EN LÄNK & SKRIVA SITT NAMN! 
Jo sakta men säkert så börjar allt flyta på som en maskin. Jag är inte 100% nöjd, men det är man egentligen aldrig. Några saker fattas i mitt liv, men det kommer med motivation och tålamod med tiden. Snart är jag 18 år också, mitt liv i proccess ska bli kul att se!  Just nu är jag rätt så nöjd med livet, men jag vet att jag kan komma längre till de jag strävar efter! ♥

- Jobbigt att inte veta vem du är, antar att du är nyfiken på min skolgång eller bara är någon i från klassen?
1. Jag har aldrig varit såhär duktig i skolan som jag är idag, här och nu. (Skolkar inte, gör mina studier)
2. Jag hatar idioter som förstör för andra i klassen, gå ut om du inte kan betee dig. 
3. Jag är en ganska egen, faller aldrig för grupptryck, har mina åsikter, står för de jag tycker, sitter hellre själv. Har en ganska stor självsäkerhet i skolan. Det har varit så ända sen 6an. 

Hur jag är och sånt? Alltså jag är ingen person som älskar allt och alla i skolan kanske, jag pratar inte alltid, vill fokusera på mina studier. Jag är en helt annan person utanför skolan. Jag är mer pigg och sånt, i skolan är jag rätt trött för det tar energi!


Caszandras pappa var tillsammans och gift med min mamma en gång i tiden, då räknas vi som halv syskon, typ. Barndommen har ju varit roligt så som jag minns det, mycket med att vara ute på tomten och göra aktiviteter, men Sassa lärde mig också fula ord och att peka finger kommer jag aldrig att glömma, vi stod på tomten och pekade finger till alla MC åkare som åkte förbi storavägen vid tomten. Kommer ihåg när vi bastade hemma hos mig, då när hon kom ibland i från sin mamma (eftersom hon inte bodde hos oss) Jag minns när vår lille bror Kim vägrade att gå in och byta blöja med Sassa. Kommer också ihåg minnerna när hon va tillsammans med "Giraffen" (bara Sassa fattar) och när Sassa och hennes kompis sov över hos mig så bad de mig gå upp på övervåningen och sno en öl från "pappa" när Sassa och hennes kompis öppnade ölen hostade alla vi 3 på tre! 

Vad saknar jag med Cazsandra? 
Jag saknar att umgås. Längesedan.
Vad jag älskar med Cazsandra? 
Att hon gjorde min barndom roligare.
De jag älskar med oss?
Att vi inte har så stor kontakt.. Men att vi ändå har det på något sätt ändå, vi har gått igenom och sett mycket liksom. 


- Jo det är bra med oss båda, man får tänka positivt och göra saker och ting bättre till de bästa. Vi har haft våra uppgångar och nedgångar, precis som alla andra människor, relationer osv.. Tack så mycket, uppskattas! ♥
 
- Om jag ska vara ärlig så vet jag varken vem som är den närmsta eller inte närmsta längre,  man kommer in i olika faser här i livet då man vet vad man själv är för person och vilka man vill och inte vill umgås med, jag har många vänner men man växer ifrån varandra. De ena håller på med det andra och de andra håller på med de ena.. Känns just nu som att min familj & tim e de närmsta för mig. Man måste inte gilla alla här i livet, jag är nöjd med att bara ses då och då med vänner. När det gäller bästa vänner och sånt så känns det som att man nu vet att den bästavännen man trodde var ens bästavän inte var det trotts allt. Sånt där förändras. Jag behöver inga bästavänner eller bästavän, jag är nöjd med att ha vänner där jag kan prata ut med och som förstår mig. Jag är heller inte en sån person som har lätt för att umgås mycket med de i min ålder, folk har alltid varit 7år äldre än mig t.ex min brors kompisar genom hela min barndom osv.. Lita inte på någon, lita på dig själv!
 

FRÅGESTUND!

 LOVE /MARIA



Home sweet home

Nu var man hemma igen efter en underbar helg. Umåtts mycket med människor och med min gosis. Nu var man hemma igen efter att ha varit med en kompis efter skolan, trevigt treligt! 

Imorgon blir det tandis, usch usch. Eller egentligen är det inte så mycket usch, ju oftare jag träffar dem dessto mer bedömmer dom och man vet aldrig operationen kanske skjuts fram? 

Appropå hösten så måste jag kolla igenom lite prylar på nätet, gick runt i butiker med T och vi hittade inte det jag sökte efter så hmm, det jag söker efter är någon schysst höst/vinter jack och ett par höga stövlar. Man vet aldrig ifall man ändrar sig när det gäller stil osv.. Men än så länge känner jag mig för stövlar, inte så låga utan höga! Har ni tips på affärer/hemsidor? ♥



zZzZZZZzz

Mörkt, varmt, det kan bli svalt om jag själv vill det. Din värme kryper närmare och närmare. Man kan höra dina hjärtslag här ifrån, otäckt ljud. Men då vet jag att du är levande. Jag vaknade upp ur en hemsk dröm och trodde att du var borta. Men drömmen försvann & jag var tvungen att få bekräftelse att drömmen som existerade inte var sann. Vilken lättnad! Jag har dig i min hand såsom du har mig i din famn. Nu kan jag somna om och drömma tillsammans med dig.. 

Bild bomb

Slänger in lite ranson bilder så fattar ni nog va jag har haft för mig under fre, lör.. 







Hay day!

Finns det någon annan där ute som är lika mobbad som mig och spelar bonde spelet HAY DAY?
Iphone spel, as kul. Finns inget roligare. Seriöst. Spelat över 1år nu och sitter fortfarande och tuggar på min gård i spelet. 

Testa du också!

Det som mest får mig att fastna för spelet är hur djuren på farmen ser ut, de ser helt skeva ut, haha ni förstår när ni är inne i spelet, men man kan se lite på omslagsbilden att dom ser rätt så skeva ut, och man kan göra MASSOR på detta spel. Därför har jag aldrig tröttnat, den dagen jag tröttnat på Hay Day kommer vara den dagen jag kliver ur bonde stövlarna.
 

Äntligen en dator!

Halellujah säger jag bara, T kom och mötte mig vid Sundbybergs station sedan åkte vi hem till mig, fick datorn och vi pratade en stund i bilen om hur dagen varit och han fick mig att le och skratta. ♥ Finns inget bättre när en speciell person får en att skratta. 


Just nu ligger jag i sängen och uppdaterar! Hur kul som helst att skriva ifrån en dator, jag blir motiverad och vill och tycker då att bloggandet är kul. Hur mår ni? 

Hann med att städa rummet idag också, blev klar 23:00 sedan gick jag ner och bokade tvätt tid, alltså tänk om man hade en asistent? Så här blev resultatet av all städning, har tyvärr ingen before and after bild men kan ju säga att mitt rum var äcklig och kaos. 

Detta är så vid mitt fönster, inte så svårt att missa...(?)

Här sitter jag just nu och bloggar ♥
Lite prylar osv..

Min säng, den är rätt så stor har samanlgt 7 kuddar som ligger intryckta i varandra. (sover som en drottning)
 
 

Dagens middag

Gud så goda middagar jag får hemma alltså, i min familj så ägnar vi mycket tid åt att laga mat, jag föredrar hellre en riktig kött gryta som kan puttra på i timmar än att koka makaroner och steka köttbullar. Det är ju också gott, men då gör man egna köttbullar! ♥

Idag vid 20:00 tiden fick det bli kyckling salad! 
 

Kvälls fika






Åh sundbyberg

Nu ska jag & feben ut på en promenad/fika. Lägger in någon bild sen are puss 

Fortfarande ingen dator

Så går det när man krockar med tider. Jag & T krockar med när vi båda slutar jobbet&skola men jag sa att jag får hämta den när JAG kan. 

Idag har det varit skola, sedan har jag & Melina & dessi dragit till kista och hittade en sak till mig, nämligen en klänning. Visar den någon annan gång. Vi drog även käk där och fikade. Kika runt i affärer & mycket skratt! 

Jag & tjejerna ifrån klassen. Hur chill som helst. ❤️



INGA UPPDATERINGAR

Jag har ingen dator förtillfälligt. Jag har den hos T och jag får den förhoppningsvis idag. 
Håll tummarna & håll utkik! 

Sitter i skolan just nu & har nyss tagit klassfoto. Kaos. Skriver mer senare (om datorn kommertillbaka)