Äntligen en dator!

Herregud, just nu har man en dator. Jag total vägrar att blogga ifrån en mobil. Tycker det är smått irriterande faktiskt. Precis gjort klart min inlämnings uppgift och ska snart hoppa in i duschen, sedan hoppa i sängs med min mys. 

Imorgon blir det skola som vanligt. Börjar morgonen med matten, ibland undrar jag hur dom tänker? man är ju inte morgon pigg liksom... 

Puss.

Lördag

Vaknade 09:00 idag fråga mig inte varför. Tror det är för rutinerna nu när man går i skola och har kommit igång. Gymmade också igår direkt efter att jag fick de nya gym kortet. 

Precis käkat frulle, snart e det dags att sätta på sig lite arbets kläder. Ska iväg för att måla lite i en lägenhet. Efter det ska jag fixa mig, duscha & sånt fräscht. Får se vart lördagen leder mig, vet bara att jag ikväll ska iväg och "parta" lite med några människor & min gos. Saknade honom något enormt igår. Lustigt.. ❤️

Någon jag saknar är min nadi. 





Gårdagens

Igår var det skola sedan slutade vi. Vi hade bara 1 lektion. Gick iväg till gymmet med Linda & köpte ett nytt gymkort. Ska betala av 600kr på world Class. Men ville ändå börja på något nytt, fördelen är att jag gymmar direkt efter skolan. Vilket är super! 




Det finns en tjej.

Förstagången vi träffades gav vi varandra något dåligt i luften. Vi la inte varandra blickar. Vi sa bara hej. Vi gick förbi varandra, jag tänkte "vilken getto brud" och du tänkte "vilken Sture P tjej" vi har aldrig hatat eller haft något att säga varandra om, inte negativt iallafall. Senare ungefär MER än ett halv år efter som vi gick i samma IV så uppstod det vänskap, vänskap som skulle hålla efter skolan. En vänskap som skulle hålla även om vi inte kom in på samma linje. Vi valde olika linjer vilket va rätt av oss båda. Att välja själv utan den man mest kommer sakna under skolåren betyder bara självsäkerhet. För jag vet vart jag har dig ändå. Du vet vart du har mig. 

Saknaden är stor amira J ❤️ min chubby Bunny. 













"Varför bloggar du inte?"

Dels för att jag inte har datorn hemma. Jag vill gärna kunna blogga ifrån en dator och inte en telefon där jag knappt orkar läsa igenom och rätta det jag skriver, jag tycker absolut att bloggandet är mera värt att skriva på datorn, får mer sagt och inte lika ont i handen, konstigt nog så har jag noll att skriva om via iphonen.. 

Men Igår hämtade T upp mig, vi åkte iväg för att storhandla hem, sedan lagade vi mat. Det var efterlängtat och gott kan jag ju tala om för er, det blev en sleep over party. sedan drog jag upp 06:20 var tvungen att hinna till skolan (pendeln går inte dit jag ska kliva av) 

Imorgon köper jag ett nytt gymkort. Du hörde mig bitch. ❤️ 



Kommunikation

Har lektion snart igen, nu är det rast. Kommunikations lektionen är rätt så okej. Efter denna 2h lektion har jag människors miljö. 

Sedan slutar jag! Längtar! 

Någonting fattas

Känns inte riktigt som att ALLT sitter på plats. Kanske snart, sen eller inte alls. Jag minns känslan då jag kände mig som lyckligast. Jag är inte olycklig nu, inte alls, det jag menar är att det kan bli bättre. 

Allt tar sin tid, oavsett vad så finns det alltid en väg. Men frågan är bara när tiden är kommen. 

Den här bilden på mig själv (egoist) säger mer än 1000ord kan beskriva, denna bilden togs för nästan över 1 år sedan. Jag va lycklig, jag är lyckligare nu men jag vill vara lyckligast. ❤️



Kista C

Var en sväng idag till kista efter skolan med Melina & Linda ifrån min klass. Vad ska man säga, det bestod av mat & kolla runt i affärer, tyvärr kunde jag inte äta. Hade inte pengar för det gick till subway lunchen idag. Prioriterar lunch ute nu mera. Skolmaten i jakobsberg suger dase. Jag menar allvar. 

Annars då? Känns som matten är svår, ska klara det men krävs mycket hjälp & ta hem. Fy satan. Alla andra ämnena går det ganska bra med. 

Imorgon blir det skola & direkt efter träffa min mys. Vi ska stor handla & sedan vet jag inte vad som väntar.. 




Matdag

Min matdag idag det fick bli 

köttfärslimpa. Gott var det! 

Mellanmål

Blåbärs yogurt & "flingor" 



08:58

Godmorgon alla. 
Idag blir det skola, sedan blir det hem. Det ska bli galet skönt att vara hemma ett tag. Planera lite inför min födelsedags middag, sedan planera inför halloween festen hos Jennifer & Mathias. DÅ BLIR DET BILDER! 

Jag har haft en bra helg, har ni också haft det bra? ❤️ 

Spa manikyr = awesome


Gud så skönt det var att få lite hand/arm massage & en skön behandling. Nästa gång blir det kanske gelé naglar? 



Spa manikyr

Godmorgon! Vet inte riktigt vad spa manikyr ska föreställa, men jag går dit med en kompis, vi har tid klockan 13:00 det ska bli rätt så spännande! 

Tiden går så fort, nu är det redan söndag. REDAN SÖNDAG?! Vad hände med fredagen & lördagen. Tiden går så fort. Allt handlar mest om tid, ibland önskar jag bara om att få stanna upp tiden. 




Det är fekke!

Sitter och degar en massa spel på riktigt. GTA 5, hay day, candy cruch osv.. 




Taco middag!

just nu sitter jag & Tim i soffan och spelar GTA 5 vi ska senare ut på taco middag. Men innan middagen ska vi ut och gå i solen ❤️ 





Outfit





Godmorgon!

Godmorgon bloggen, igår hade jag inte mycket batteri på mobilen så kunde tyvärr inte ta bilder. 

Idag vaknade jag upp bredvid min mys. Jag lagade även pasta carbonara till oss och kladdkaka. Idag vet jag inte vad som väntar. Bloggar mer senare! 

Puss&kram! 



Skolan

Sitter i skolan just ju, har snart lärande & utveckling! Kul lektion faktiskt ❤️



GODNATT

Lilla Maria ska sova nu hade hon tänkt. Alltså imorgon är det skola, slutar 11:35 hur skönt som helst. Älskar fredagar, hoppas schemat varar så resten av året! Efter skolan ska jag iväg med en tjej kompis in till stan för hon behöver nya hörlurar. Därefter ihopp om att träffa "B" på en promenad i stan eller sumpan? Det som är det krongliga är att jag inte har pengar på mobilen, så vi kan inte höra av oss o tid, plats osv.. Åh surt.

Efter det någon gång på dagen ska jag hem & fixa mig och packa, ser framemot en magisk helg. 
Vad ska mina bloggläsare göra i helgen? :)

Inte alls långt kvar till Hösten sätter i gång på riktigt! Gud så mysigt!
 

Promenad

NU är det dags att ta en rundtur med vovven, för er som inte vet så heter han Troy & är 6år gammal.
 
 

En dag kvar tills det är Fredag

Hemma igen, känns extremt skönt! 

Snart ska man ta itu med städningen & gå ut med hunden, mindre roliga saker.. 
Annars då gott folk, allt väl? Jag var snabbt iväg till ungdomsmottagning & hämtade ut recept på piller. Tur att jag hann, annars hade jag varit körd.. 

Har precis käkat kart middagen, skönt! 


Skola, regn sedan hem

Godmorgon! 

Sitter redan i skolan hade matte, kom dock försent för jag missade första tåget. Typiskt. 

Har 2timmars håltimme nu, sedan börjar andra lektioner. Sedan ska jag hem och städa och ta hand om hunden. Kul. 



Vatten.

 
Något som jag verkligen är dålig på är att dricka vatten, seriöst jag kommer på riktigt att bli sjuk om jag fortsätter så här känner jag, jag dricker aldrig vatte, knappt ett glas om dagen, då e det f*n illa alltså. 
 

Nu måste jag ta tag i det känner jag. 

Just nu


Läser en bok som jag sedan ska redovisa muntligt. Kul. 

Godmorgon

Hej alla fina läsare. Hoppas allt e bra med er? 

Med mig är det bra förutom att jag har en extrem huvudvärk idag, sjukanmälde mig. Trist som f*n men så ligger det till. 

Ska bara ligga i sängen och läsa böcker eller något? Men blogginlägg kommer det och bli, lite positivt iallafall! 

En bild ifrån i sommarns när jag spenderade tid med en utav mina bästa vänner Amira J ute åt helvete. 



MARIA REKOMMENDERAR

Bra series som jag avgudar som ni kanske blir nyfikna av?
Som ni kanske märker finner jag knappt ord, för det mesta har jag bara drunknat i dessa series och vill inget annat än att bara ligga i min säng med massa tjockismat och godsaker och titta på ALLA series, dessa är mina absolut favorita. 


vampire diaries - man bara måste älska nån vampyr serie? Snygga killar och en schysst fight. 


Misfits - gaaalet skön serie, bästa som finns. Skrattar ihjäl mig, halvt B men ändå så jäkla skön! Ni måste se den för att förstå. 
 
sons of anarchy - BÄSTA BÄSTA BÄSTA, älskar skådisarna i denna serie. Finner inga ord alltså. Dö. 
 
breaking bad - bästa drog serien ever. Gud dödar för denna serien också. 
 

Ask.fm

Tänkte skriva lite om appen eller hemsidan Ask.fm
Personligen 
tycker jag att det är en ren mobbing sida, jag klickar in väldigt mycket på mina vänners Ask, det är nästan bara auvundsjuka, hat kommentarer, ren mobbing. Alltså på riktigt hur kommer man en på tanket att fråga så otrevliga saker? Vart tog självrespekten vägen? Varför skriver ni inga namn? 
 

Min största fråga är till er Anonyma som trycker ner människor via nätet tappade någon er vid födseln? Fyll i era riktiga namn eller säg det face to face till människan ni så gärna vill säga något till. 

Tycker Ask.fm är otroligt patetisk & frågan ställs aldrig rätt. 60% utav frågorna består av hat 40% består av vettiga frågor. Tog själv bort min Ask för jag kände att det blev för mycket, kring min mammas död osv. Idioti. Ställ den frågan i mitt ansikte istället ditt åsne nylle, så kan jag ge dig färdigasvar. Behöver inte berätta inför halva Sverige och tillbaka till Finland liksom..

MEN en frågestun kommer att komma på bloggen, vill få in lite mera läsare först! ♥

RÄKNAR NER DAGARNA

36 DAGAR KVAR tills jag fyller 17, närmare 18 som jag har längtat till. Inte för att spåra ur utan bara känslan, en liten del av friheten. Försöka mit mål att komma in i vuxen livet. 

289 DAGAR KVAR tills jag opererar mig, åh min herre. Jag längtar. Men jag är också rädd. Rädd för att vakna upp av panik, rädd för mitt nya utseende rätt för smärtorna, rädd för att sövas ned. Tur att jag har tid på mig att fundera kring operationen, tiden går så fort så snart ligger jag där i operations bädden. Happy tears eller vad? 
 
 

Hur ser ni på att studera??

TIDIGARE i mitt "gammla" liv så har jag haft super svårt för att plugga. Jag hade kocentrations problem, jag focuserade inte på något annat än det jag hade i mina "bubbel tankar" jag såg ingen mening med att göra läxorna "men vadå jag kan ju göra andra roligare saker" eller känner ni igen "jag gör det där senare" sedan bunkrar man bara upp mera och mera läxor, sen kommer man till det här att läraren i varje ämne ska ställa muntliga frågor & man står och fattar absolut ingenting. Idiotiskt egentligen att man skippade läxan tänker man i just den sekunden. Sen säger man att man ska göra bättre ifrån sig till nästa gång. Men den gången kom ju aldrig riktigt för mig måste jag erkänna. Jag gjorde annat och struntade i mina studuer helt och hållet, tufft jävla skit. 


IDAG när jag har gått IV i drygt 1 år och äntligen kommit in i gymnasiet känner jag mig som en helt ny människa, en motiverad kannin som kommer att lyckas i mitt liv. Jag är helt hundra på det. Skolan är det ända jag brinner för just nu medtanke på att jag vill ha en framtid, jag vill kunna försörja mig själv och mina framtida barn eller hur man nu ska uttrycka sig. Jag är super nöjd över att jag gör mina studier idag och händer med. Annars blir det bara en rest som hänger kvar bland alla andra röda trådar. Förstår ni vad jag menar? 

Även om ni skippar eller bunkrar upp en massa plugg så kommer ni ändå i slutändan få äta upp det. Hellre göra läxan/uppgiften så fort man kan än att ha 10 stycken som du ändå måste lämna in/göra klart. 

Tips, läs om igen ifall ni inte vill hamna upp som jag gjorde i 1 år. Men visst 1 år ångrar jag inte på IV för annars hade jag inte insett att skolan och studierna är viktiga. Hade säkert skolkat, skitit i mina lektioner, fullständigt skippat läxorna. idag sitter jag ock kämpar min röv för att få en bra framtid. Man är alltid efterklok, vill ni sitta där när ni är typ 22 eller något och tänka " jag skulle ha varit bättre i skolan" testa själva och fråga era nära eller kära som gått klart skolan, ni kommer GARANTERAT få höra att de själva tycker att de borde ha gjort bättre ifrån sig i skolan. 

Låt INGEN annan trycka ner dig i skolan, låt de kalla dig för tönt, nörd, plugghäst. Men i slutändan är det kankse du som är miljonär och de som en dag kallade dig för de ena och de andra kanske tillslut hamnar upp på donken? Karma is a bitch 
 


 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

You want it? Fight for it!

Hej underbara läsare! 

Trist väder, jo tack jag vet. Men nu börjar hösten krypa fram lite fint, gud va tiden har gått fort. Menar inte bara idag det gäller månaderna också! Jag mår rätt så bra just nu, förutom att jag har lite huvudvärk, det känns tungt för huvudet. Det känns som en fet tryck & att mitt huvud snart kommer att sprängas. Hur mår ni rent allmänt? ♥

Idag ska jag och familjen hämta en ny skinn soffa som vi har köpt, spännande! Kan visa er en bild på soffan när allt e i ordning. 
 

Nya gelé naglar

Dessa är home made by me, coolt va? Jag är faktiskt rätt duktig på allt. Utan att överdriva. 


Ös regn.

Rubriken säger allt. Det verkligen öser ner här i Sundbyberg, öser det hos er också? 
Jag blir väldigt rädd av åska, åskan har inte kommit och hälsat på ännu. Får hålla tummarna för att åskan inte kommer och hälsar på. 

har just gjort klart mina gelé naglnar, funderade lite och undrade hur min morgon dag kommer att se ut, troligtvis blött. Får chacka en schysst paraply, håller tummarna stort för att vi har en paraply här hemma till mig. 

Just nu känner jag bara att jag vill ligga i någons famn ikväll alltså. God. 


Skola

Det är dags att bege mig till skolan, börjar 11:05 hoppas jag hinner i tid till skolan. Har 3 rätt så långa lektioner idag, sedan vet jag inte vad som väntar mig, antar att jag ska hem & plugga matte? 


En gamla bild på mig, bild brist. 

Regn.

Godmorgon! Vaknade för nästan 1h sedan, men jag kikade runt på andra bloggar & kollade igenom instagram. Har ni läsare sovit gott? 

Hoppas ni är lika taggade på måndagen som jag är? Ny start och nya tag. Grymt spännande, jag gillar utmaningar. 


Synd att jag inte har wi-fy när jag går ut, men ska fixa nytt nummer och abonnemang snart hade jag tänkt, min iPhone krånglar super mycket. Folk som ringer mig kan tydligen inte nå mig... 



Noll bilder.

Tyvärr har jag inte tagit några bilder, ledsen för det. Verkligen. Haft annat att göra, gjort lite olika saker. Bland annat myst, varit med folk. Sedan var jag iväg ett par timmar på födelsedags firande. Trevligt! 

Ville bara säga att jag lever, ny vecka idag, fler uppdateringar. 

Ska krypa ner med min skruttis nu, godnatt på er 



Våga drömma.

Vad det än är, vad du än vill, vad du än funderar starkt över. Våga drömma! 
Våga tro på dig själv. 
Våga vilja. 
Våga vara stark.
Ta chanser. 

Hur ska du annars lyckas i livet? ♥

 


Torsdag idag, imorgon FREDAG!

Hej min underbara, hur mår ni?

Idag har det varit en aning stressande morgon, jag började 08:35 jag vaknade med att jag hade sjukt ont i magen, krampade och låg och vred mig. Tillsist fick jag gå upp och göra mig i ordning (kom försent till skolan) jag gjorde det bästa utav dagen ändå, vilket är ovanligt för att vara mig, men nu har jag blivit mer positiv som människa. 

har spelat en del, surfat, pratat skype, hälsade på min Nadi & städade mitt rum. SKÖNT! Just nu ska jag gå ner en sväng och ta och trycka i mig glass & göra klart läxan jag har. Grekiska mytologin är ju alltid roligt, spännande. Typ. 

 

GODNATT

Dags för sängen, ska bli så skönt så. Imorgon väntar matte mig och klockan 12:00 ska klassen och jag kila hem till vår lärare för att käka våfflor & dricka kaffe och te. Låter inte ett dugg konstigt......... 

Dröm sött, uppdaterar mera imorgon. Hoppas ni är nöjda med att jag har kommit igång igen? Om ni har frågor eller vill att jag skriver ett specellt inlägg VÅGA kommentera det, antingen annonymt eller med namn. Elaka kommentarer har jag inte fått in. Men OM det rullar in en ful kommentar så vill jag bara säga att det ej kommer att publiceras, synd. 
 

Älsklingar

2 kroppsliga saker som ärrbildas är mina val och de ska sitta kvar länge till! 

Har en töjning 8mm & en bling bling i naveln, hade i läppen (tog bort för 3år sedan) ALLA dessa 3 gjorde jag själv, naveln bad jag en kompis trycka in på mig, sagt och gjort så har den suttit där i drygt 2 och ett halvt år? Töjningen har suttit där i 4 år och några månader? Dessa 2 metall prylarna ska sitta kvar ända tills jag bestämmer mig för en bebis i magen, då ska navel blinget åka ut. LUGN det är många år kvar tills dess! 

 
 

Vad för stil har Maria egentligen?

Personligen tycker jag att det är super duper fånigt att vissa människor tycker att man är "konstig" för att man ena dagen har på sig de ena och de andra. För det första finns det inget "kontigt" som JAG har på mig, allt e bara fint som jag har på mig anser jag. För det är jag som bär på det. Inte ni. 

Jag har en tendens att se ut som lite hur jag vill. T.ex ena dagen kan jag bära hel svart, nästa dag kan jag vara färg glad, ja människor låt mig? Så länge jag inte ser ut som alla andra är jag nöjd, har inte sett en ända kotte som har mina kläder/min klädstil. Vilket är rätt schysst, för då känns det som att jag har lyckats. Man får ha på sig det man vill, sålänge du inte ser ut som en hippster. typ. eller miley cyrus, eller någon som du själv verkligen inte är. Välj något du tycker och känner att DU är bekväm i, följ inte cp trender som typ innehåller samma innehåll som precis alla andra stor bloggare. 

Jag tycker det är synd om tjejer som ser ut som resten utav stockholm som har stryk plattat hår som ska gå ner till rumpan, Hunter stövlar när det är 23 grader + i solen, MK väska som ALLA 12 åringar springer runt med, Hollister påse. Kom igen vad är vissa utav er rädda för? Att inte passa in i skolan? Att inte passa in bland vänner? För er som tycker det e snyggt, fine. Ha på det det. Men till er som känner er osäkra GÖR EN FÖRÄNDRING NU. 

Många frågar mig "vem följer du och var kommer i din inspiration ifrån när det gäller smink samt kläder?" 

Jag tänker... Jag köper/har på mig det jag tycker jag ser snyggast ut, sminkar mig så jag vill ha sminket och inte ha 5 ögonfransar och idomin på läpparna. Enkelt. 

Jag är verkligen en sån som inte bryr mig vad andra tycker. Lär er det ni också. Jag pratar inte om ALLA er som läser min blogg, ni som vet att ni är mina närmsta vänner behöver inte ta åt sig. Men de som rövslickar andra och inte vågar vara sig själva kan läsa denna rad 3 gånger till. ♥

 




Gitarr & sång

Jag säger inte att jag är nästa American got talent. 
Jag har inte tagit några sång/gitarr lektioner. 
Jag har lärt mig de båda sakerna helt sjäv. 
Jag påstår att jag har en talang ja. 
Jag ÄLSKAR att spela gitarr & sjunga, bland de bästa & finaste jag vet. 

Ibland har man en egoboost kick, den har jag nästan varje dag. 

 

NEW IN

Var i väg lite snabbt efter skolan & shoppade lite smått.


GENTLE HAIR REMOVER FOR THE FACE - Detta är då hårbortagning, till för ansiktet. Jag råkade göra en dum grej för över 1 år sedan, jag testade detta utav en kompis som faktiskt hade överdrivet mycket hår vid överläppen "Musche" jag hadde knappt några synliga strån där, men BAM så la jag över själva krämet och tänkte "gud så underbart, hårfri" men det jag inte visste var att det kom mer och mer senare, sen dess har jag varit tvungen att köpa detta. (jag har inte överdrivet mycket hår på överäppen, inga stubb och grejer, men det är någonting jag själv stört mig på. REKOMENDERAS INTE IFALL DU INTE HAR MUSCHE. 119:- (har jag för mig att den kostade)

BROW & LASH aldrig testat. Ska dock bli spännande att testa! Detta är då till för att få dina ögonbryn på plats, ge dina fransar genomskinlig mascara. 135:- The body shop

BROW PERFECTION STENCILS, har redan rätt så fina bryn, men kan vara roligt att testa nångång i livet. 99:-

HÅRNÅLAR, alltid bra att ha. 20:-
 
 

Bloggar JAG läser.

Hugorosas.se 
Hugge är en läckerbit, tyvärr läser inte jag så mycket utav det han skriver, kollar mest igenom hans bilder. Undra varför? Han är H-E-T, dessutom är det coolt att följa hans kost, träning samt hans pappa roll. 

Paulas.me 
Hugges blivande fru. Hon är söt tjej som fick barn med Hugo, det var kul att se hennes process när hon hade Molly i magen. Jag älskar bebisar. Hon är en rätt så vanlig tjej som inte provicerar som pajassen "Kissie"

Sjuttoon.blogg.se
En tjej som bor på en Ö jag bodde på tidigare i mitt liv, fastnade för brudens blogg för hon är söt & har en go-power flow i henne. Riktigt cool tjej faktiskt. 

Blondinbella.se
Ibland läser jag Bellas blogg, för att hon har kommit långt, företag, skrivandet, böckerna och lite annat. Driven tjej. En aning ballt. 

Vilka bloggar föjer ni?



Godnatt, troligtvis hör vi imorgon

Min inställning, mina tankar.

 

Stimorol 40 minutes of freshness

Under promenadens gång blev det att klappa på andra hundar & in i en butik för att handla mjölk och tuggumi. Det satt fint det. 
/Nu vet Sverige om detta intressanta inlägget, kyss.
 

Natt prommis

Kör en natt promenad med min hund nu. Skönt med lite friskt luft efter badet och middagen. Uppdaterar när jag är tillbaka. Puss&kram


Home sweet home

Äntligen hemma! Dagen började helt underbart (älska måndagar) jag började nämligen 11:05 
Nu sitter jag hemma och hittade en godis påse som jag köpte igår. Den där känslan när man e så sugen på sötsaker så hittar man en fylld godis påse. Tack gode gud.                                                                          

 

TRUST NOBODY.

Ha alltid din egna stil. Varför låta andra människor forma dig? Våga vara dig själv, det kommer löna sig i längden. Tro mig. Har aldrig riktigt förstått mig på människor som är i grupper & står och hänger, fast man ser deras "skrikande min" att de inte vill stå kvar. Vad är det som hindrar er? Vem är det som stoppar er? Är det någon som står och riktar en pistol rakt i huvudet på dig? Nej jag tänkte väll det. Stå upp för er själva & låt ingen annan förstöra dina mål/drömmar. 

DET HÄR GÅR UT TILL ER SOM BEHÖVER EN VÅGA-KICK. 

Du kan göra en förändring redan idag. ♥

Själv har jag alltid varit en egen, alltid haft den bästa självförtroendet och aldrig låtit någon trycka ner mig. Gissa vad tricket är? Kruxet är att jag känner mig bättre än någon annan, jag vet vem jag är. Jag vad jag vill. Låt ingen annan slösa er tid. Du behöver din tid för att ägna dig själv åt till annat. 

Vem har format mig till den här starka personen jag är just idag, exakt här och nu? Jo det är min älskade, underbaraste. Min absoluta favorit förebild. Min egna mammasom inte finns med mig idag, men hon finns alltid med i mina tankar & bor i mitt hjärta.
/J
/Sådan mor sådan dotter. Jag & mamma föralltid!
 

Livets hårda skola

Man är glad & en positiv människa. Men kanske inte alltid, man är ledsen man är nere ibland. Men det får man vara, man är bara en människa. Men när den trista tiden är över i ens liv, just den perioden man är ledsen eller nere så kommer det att komma bra stunder senare. Förr eller senare sker det. Jag vet att det är svårt att inse det eller tro det, men det kommer. 
Vissa saker kanske sker för en mening? så tror jag att det är iallafall. ♥

Gårdagens bild

Igår var jag ute på en prommenad med Tim. Det var galet varmt vi var tvungna att svalka ner oss med lite mjukglass. Sinnessjukt gott för er som undrar.

 

LILLA RÖTT.

Efter en hård power walk i det härliga vädret. Jag & Tim PW i 1½ timme i en 8½ km "bana" Nu är vi hungriga & ska åka till Lilla rött med Mathias & Jennifer. 
 

Tidigare lagade jag Pannkakor till frukost. Sjukt gott och sjukt nöjd mage! 

När jag kommer hem igen ska jag slå på Iphonen, den har varit avstängd ett tag. Uppdaterar mer när jag kommit tillbaka. Trevlig söndag på er!

SIMPLE BLACK


Jeansen - Kissy Denim 399:- (Finns på Salt, Nelly.com)
Vävd skjorta - 249:- (Gina Tricot)
Skorna - "Madelaine" 399:- (Miinto.se)
Klockan - Triwa stirling Lansen LAST102  1.495:- (Miinto.se)



Godmorgon världen.

Hej på er människor. 

Idag vaknade jag helt perfekt. Kännde mig som en riktig Drottning! Idag är det sol, men lite blåsigt. Idag har jag lite grejer & göra. Vad ska ni göra idag? Oroa er inte för min blogg design, det är ett tillfälligt. Tills jag kan fixa ihop en egen design, men det lär nog ta lite tid med tanke på att jag inte kommer ihåg hur man trixar och fixar till en design! Men lugn i stormen, det kommer. 
 

FREDAG!

Imorse försov jag mig halvt. Jag glömde att ställa väckarklockan, kom 15 minuter försent till svenska lektionen. Ruttet värre men klarade mig rätt så fint ändå. Tyvärr hann man inte fixa sig någonstans.

Exakt såhär kände jag mig imorse 

/Känner någon igen sig?

Sitter hemma just nu & lyssnar på lite musik, funderar på om man ska glida in i duschen & gå på dansen som jag blev bjuden till, sedan ryktas det om fest? Man vet aldrig planer kan ändras. Hoppas att NI kommer få en bra helg!

Ny start 2013

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG! 

Jag heter Maria. I min blogg kommer du kunna följa allt och lite till, jag fyller 17 i år. Jag läser Barn & fritid pedagogisk arbete i gymnasiet. Anledningen till att jag startar upp en ny blogg är för att jag tröttnade på min gamla blogg, men ville heller inte rensa. Ni vet själva hur det är när man ger tillbaka blickar & förlänger ett gott skratt? 

Förövrigt är jag eller har blivit till en mycket positivare människa än vad jag själv har varit. Gått i för stora skor i mitt liv och burit på tunga tegelstenar i min stora resväska kan man säga. Så detta ska bli intressant och framför allt se hur mycket längre jag kan komma i livet. Därför behövdes denna fräscha starten! 

Hoppas att ni stannar & läser min blogg dagligen, har du några frågor så ställ gärna den!